neljapäev, 14. oktoober 2010

Käitumisreeglid naistele

Pühendatud soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinikule Mari-Liis Sepper-ile.


Te peate meeles pidama, et mehe töölt saabumise ajaks tuleb ette valmistuda iga päev. Valmistage ette lapsed, peske nad puhtaks, kammige ja riietage nad puhastesse, pidulikesse rõivastesse. Lapsed peavad rivistuma ja tervitama isa, kui ta siseneb uksest. Selleks puhuks pange ise ette puhas põll ja üritage ennast kaunistada - näiteks siduge juustesse pael.

Mehega vestlusse ärge laskuge, teadke, et ta on väga väsinud ja et tal on vaja iga päev minna tööle teie nimel - vaikides söötke ta kõht täis ja alles siis, kui ta on lehe läbi lugenud, võite proovida temaga rääkida.

Peale suguakti oma mehega te peate tal lubama minna vannituppa, kuid järgi minna ei ole vaja. Laske tal olla omaette. Võibolla ta tahab nutta.

Korraliku kasvatuse saanud tundlikule noorele naisele tähendab pulmapäev nii elu kauneimat kui ka hirmsaimat kogemust. Uhkele paaripanekule, kus kõigi pilgud on sinule suunatud, järgneb öö, mil sul tuleb taluda esimest korda elus kohutavat asja: seksi.

Kallis lugeja, paljastan sulle shokeeriva tõe. Leidub naisi, kes lausa ootavad pulmaööd. Selline hoiak on sobimatu! Sensuaalne ja isekas abikaasa võib seda kergesti ära kasutada. Ära kunagi unusta abielu raudset reeglit: andu vaid pisut, andu harva, ja eelkõige - andu vastu tahtmist. Vastasel korral muutub see, mis peaks olema abielu, orgiaks või seksuaalseks lõbutsemiseks.

Teiselt poolt - ka äärmustesse ei tasu laskuda. Seks on küll parimal juhul hädapärast talutav ja halvimal juhul valus, kuid tasu selle eest on monogaamne kodu ja lapsed, mis abielust sünnivad. Ideaalne abikaasa läheneb oma noorikule ainult siis, kui too seda soovib ja üksnes lastesaamise eesmärgil. Säärast üllust ja isetust on keskmiselt mehelt aga asjatu oodata.

Enamik mehi nõuab naiselt seksi peaaegu iga päev. Tark noorik lubab meest abielu esimeste kuude jooksul enda ligi üksnes natukeseks ajaks korraga ja kõige rohkem kaks korda nädalas. Aja möödudes peaks ta igati püüdma seda sagedust vähendada.

Siin on naise parimateks sõpradeks haiguse teesklemine, unisus ja peavalu. Tülid, näägutamine, irisemine ja tühjast tüli kiskumine on samuti väga tõhusad, kui neid kasutada hilja õhtul umbes tund aega enne abikaasa oodatavat lähenemiskatset.

Hea naine on vähendanud seksuaalkontaktide arvu abikaasaga esimese abieluaasta lõpuks ühe korrani nädalas ja viienda abieluaasta lõpuks korrani kuus.

Kümnendaks pulma-aastapäevaks on paljud naised laste ilmalekandmise lõpetanud ja täitnud seega peamise eesmärgi, mis oli seksil. Meest peab nüüd kodu küljes hoidma armastus laste vastu ja ühiskondlik surve.

Naine peab endiselt valvama, et ta seksuaalkontaktid liiga sagedaseks ei muutuks. Enamik mehi kaldub loomu poolest perverssustele ja kui anda võimalus, proovivad nad tegelda jälkustega. Nende hulka kuuluvad muu hulgas normaalne suguakt ebanormaalses asendis, suu kasutamine ja samuti oma põlastusväärse keha pakkumine naisele, et too seda suuga puudutaks.

Tark naine ei lase mehel iialgi end alasti näha ega luba ka mehel end talle paljalt eksponeerida. Kui seksi ei suudeta ennetada, tuleb see läbi viia kottpimedas. Paljude naiste meelest on kasulik kanda paksust puuvillriidest öösärke ja abikaasal pidzhaamat. Need tuleb selga panna eraldi tubades ja seksi ajal ei tohi neid seljast võtta. Nii on paljastatud võimalikult vähe ihu.

Kui naine on öösärgi selga pannud ja kõik tuled kustutanud, peab ta vaikselt voodis lebama ja meest ootama. Mees tuleb kobamisi tuppa ja naine ei tohi teha ühtki häält, et mehele suund kätte näidata, sest mees võib iga häälitsust tõlgendada kui tema julgustamist. Alati jääb lootus, et mees komistab ja saab väiksemaid vigastusi, need aga osutuvad naisele ettekäändeks seekord taas seksist hoiduda.

Kui mees siiski naiseni jõuab, tuleb viimasel lebada nii vaikselt kui vähegi võimalik. Iga liigutust võib innukas mees tõlgendada seksuaalse erutusena.

Kui mees püüab naist huultele suudelda, pööraku naine pisut pead, nii et suudlus tabaks põske. Kui mees suudleb naise peopesa, tõmmaku viimane käsi rusikasse. Kui mees üritab nihutada naise öösärki mõttega suudelda naise keha, peab naine öörõiva kiiresti oma kohale tõmbama, voodist hüppama ja teatama, et tal on vaja tualetti minna. Tavaliselt ei soovi mees pärast seda keelatud alasid suudelda.

Kui mees püüab oma abikaasat erutava või nilbe jutuga võrgutada, peab naisel olema varuks paar triviaalset ebaseksuaalset küsimust.

Viimaks hakkab abikaasa mõistma, et kui ta tahab oma naisega seksida, tuleb seda teha ilma igasuguste kaunistavate lisanditeta. Tark naine ei luba mehel oma öösärki kunagi vöökohast kõrgemale tõsta ja mehe pidzhaama tohib olla eest lahti vaid niipalju, kui hädapärast vaja.

Kui mees hakkab ohkima ja ähkima, peab naine olema kas täiesti vaikselt või rääkima majapidamistöödest. Vahekorra edenedes ei tohi mitte mingitel asjaoludel oiata. Niipea kui abikaasa on akti lõpetanud, hakkab tark naine tema kallal näägutama asjade üle, mis peaksid homme hommikuks tehtud olema.

Paljud mehed saavad suurima rahulduse vahekorrast just pärast selle lõppu kurnatult lamades. Naine peab hoolitsema selle eest, et mehel sellist võimalust ei tekiks. Vastasel korral tahab mees peagi jälle seksi.

Naine võib olla tänulik, et mehe lapsepõlvekodu, kool, kirik ja ühiskond on mehesse sisendanud süüd tema seksuaalsete tunnete pärast. Abieluvoodisse heites tunneb mees nagunii häbi, tark naine aga vähendab pidevalt oma abikaasa soovi end seksuaalselt väljendada.


Ning!
Ärge kunagi katkestage kaasvestlejat, eriti meest. Sellega te alandate teda, veel rohkem aga iseennast. Kasutage ebahuvitavast vestlusest väljumiseks mitmesuguseid pehmeid, heatahtlikke ja tarku naiselikke nippe.




(Juhised on pärit Madisoni Instituudi uudiskirjast värsketele abielunaistele. See on ilmunud New Yorgis 1894. aastal ja selle autor on Ruth Smythers, metodisti kiriku pastori L.D. Smythersi armastatud naine. Samuti kasutatud väljavõtteid NL aegsetest käitumisõpikutest.)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Väga hea igatahes, super. Ma ei tea kuidas inimesed vastu panid sellisele elule ja surnudki välja? Nojah naisele on vaja seeme istutada iga paari aasta tagant, polegi teoreetiliselt rohkem ju vaja... Naised peavad vastu küll (vist) aga mehed peavad igatahes kuskil lõbumajas käima või armukese juures. Tegelikult peaks selle juhendi nimi olema "Kuidas tappa abielu"