esmaspäev, 14. veebruar 2011

Valentinihuinjaa

Eesti mees on odav ja massipsühhoosile alluv mats!
(Täpsustus: tänasel Valentinipäeval, mida tund edasi, seda rohkem tundub, et ka eesti naine on seda)

Kaks korda aastas leitakse aega, et naistele lilli kinkida ja komplimente teha: naistepäeval ja valentini- ehk sõbrapäeval.
Muul ajal aga... "Uuups...kas mu naisel oli eile sünnipäev ve?"

Mõttetus.
Kui ei olda võimelised rohkem kui kaks korda aastas naisi meeles pidama - siis pole mõtet seda üldse teha!

Seda on lausa rõve vaadata, kuidas neil kahel kuupäeval lillepoodide ees looklevad järjekorrad meestest, kes lillesülemite abil kas kiiret keppi loodavad - või lillede kinkimise unustamise korral kodus naiselt hoopis kepiga üle küüru saaksid.

Nii odav. Nii vastik. Nii väikekodanlik. Nii eestlaslik.

Nagu indulgentsi ostmine pattude lunastamiseks, et kuidagigi andeks saada sõprade-tuttavate-kallima(te) vahepealsel perioodil ära unustamine...

Matsikari!!!

Naised võiks pista meestele, kes neil kahel päeval (ja ainult neil, mitte ülejäänud päevadel aastas) lilli kingivad, sellesama lillekimbu sinna, kus Angeli püsiklientidel põhiline "liiklus" käib.
Sest need lillikinkivad matsid ei ole muud väärt lihtsalt!!!

Ja leidku naised endale pigem sõbrad-tuttavad-kallimad, kes peavad naisi tähtsateks ka ülejäänud ajal, mitte vaid siis, kui meedia ja ühiskondlik "harjumus" seda pähe tambib!


MINA parem jätan neil kahel päeval soovid soovimata ja lilled kinkimata, kui et ühinen halli ja matsliku proletariaadimassiga, kes muul ajal ei taipa kinke ja komplimente jagada!
Minu lähedane tutvusringkond on mulle rohkemat väärt, kui vaid odav meelespidamine ainult kahel päeval aastas.  


Ning mul on KÕRINI sellest, et telefon piiksub lakkamatult, saades sõnumeid krt teab kellelt. 

Või MSN vilgub järjekindlalt, kui mingi kulunud sooviga ilmub välja keegi, kes pole kuid või aastaid rääkinud. 
Ning e-postkast ummistub kirjadest, kus korduvad ühed ja samad nürid luuletused.

Kui teil, mu kallid "sõbrad" ja "sõbrannad", ei tule pähe mulle tähelepanu rohkem pöörata kui kord aastas (no OK, edumeelsemad suudavad ka sünnipäeva meeles pidada), siis säästke mind palun ka täna sellest odavast ja läägest valentinipäeva-sõbrapäeva ilast!!!


NB! Üldse võiksite endale selgeks teha, et tegu ei ole mitte "sõbra"päevaga vaid valentinipäevaga: "Miks tähistatakse Eestis sõbrapäeva, mujal maailmas aga valentinipäeva?" 


1 kommentaar:

J ütles ...

mees ära jaura.